Stap binnen bij eetcafé Het Parlement in Sint-Niklaas

Onvergetelijke feesten door de verhuur van Het Parlement
Alle voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst

Heeft u iets te vieren of wil u met een grote groep klinken en dineren? Dan is het mogelijk om eetcafé Het Parlement in Sint-Niklaas af te huren. De locatie is perfect ingericht voor kleine tot iets grotere evenementen die u zelf kan organiseren. De zaakvoerders van de horecazaak stippelen met plezier mee uw idee uit voor een geslaagd feest.

Voor alle gelegenheden

Het etablissement is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Iets met de familie vieren of ziet u het groter en moeten ook al uw vrienden en vriendinnen aanwezig zijn op een stevig verjaardagsfeest, het is allemaal mogelijk.

Het Parlement leent zich tot het organiseren van:

  • verjaardagsfeesten
  • jubileums
  • babyborrels
  • vrijgezellenfeesten

Op maat feesten

Of u nu alleen de zaak wil huren of uw feest wil opluisteren met muziek, een hapje en een drankje, al uw vragen zijn bespreekbaar met de zaakvoerders. In overleg kan u zelf aangeven en kiezen welke dranken en/of gerechten u wil laten serveren. Kleine hapjes voor een receptie of een uitgebreid diner voor het jubileum van de grootouders, stel het gerust samen.

Evenementen bezoeken

Wenst u voor de verhuur van Het Parlement zelf eens te ontdekken wat de capaciteiten en de mogelijkheden van de zaak zijn? Kom dan gerust langs tijdens één van de evenementen die de uitbaters zelf met kennis van zaken organiseren. U zal zich meteen thuis voelen en ook uw gasten zullen dit gevoel waarnemen tijdens uw feest.

Contact

Op zoek naar de geschikte zaal voor de verhuur? In Sint-Niklaas houdt u uw feesten voortaan bij Het Parlement. Kom langs om uw voorziene datum te reserveren en bespreek het eten en/of de drank.

Dagverse gerechten

Talrijke evenementen

Uitgebreide menukaart